Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Maagd

23 augustus ~ 22 september

Pas op voor negatieve invloeden en wees zo nodig doortastend. Leef naar een doel toe. Duidelijke aanwijzingen en structuren zijn het beste middel om ruzies op te lossen..

Gezondheid

De sex in een liefdesrelatie verdient veel aandacht: het kan je relatie nog intensiever maken als nu reeds het geval is. Je voelt je een beetje overspannen. Luister eens naar waarschuwingen van anderen..

Liefde

Je goede humeur werkt aanstekelijk en motiveert jouw omgeving. Een brief zou vandaag wel eens een grote rol kunnen spelen. Je kunt vandaag rustig ademhalen..

Werk

Plannen zijn het makkelijkst te realiseren in de middag en avond, maar niet in de morgenuren. Wees een beetje zuiniger op je geld! Op het ogenblik kun je niet zo succesvol als normaal op je dagelijks werk storten of op andere klussen, die absoluut gedaan moeten worden. Hou je boekhouding stabiel en wacht op betere kansen..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Maagd. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?