Privacy en Cookies

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van cookies.

Ik ga akkoord!
Gratis

Daghoroscoop Maagd

23 augustus ~ 22 september

Als je je energie verspilt aan dingen die het niet waard zijn, zul je een grote en unieke kans mislopen. In jouw persoonlijke relaties en vooral in de relatie met je vriend(in) moet je erop letten dat je niet te dominant wordt. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede..

Gezondheid

Je gezondheid is momenteel weliswaar redelijk goed, maar toch niet ijzersterk. Je zult misschien soms het gevoel hebben, dat al je moeite voor niets is, en dat kan je tijdelijk moedeloos of moe maken. Te veel nadenken is schadelijk voor je geluk en je gezondheid..

Liefde

Het is een goede tijd voor harmonieuze relaties. Je zou vandaag wel eens iemand kunnen ontmoeten waarmee je een lange termijn relatie begint. Het is voor jou een goede dag om in sociale contacten, vooral in relaties, het initiatief te nemen..

Werk

Een voornemen, waarover je lang hebt getwijfeld, kan deze dag makkelijk te vervullen zijn. Sluit geen onbezonnen transacties af, maar vraag om wat meer bedenktijd. Het is een goede tijd om je van oude zorgen te bevrijden..

Natuurlijk zeggen de sterren niet hetzelfde over elke Maagd. Een persoonlijke horoscoop speciaal en specifiek op maat voor jou? Dit kan aan de hand van je geboortedatum! Klik hier voor jouw persoonlijke horoscoop.

Nederlands Engels
Feedback?